Gratis levering i hele Danmark

Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

BAGGRUND

Be a Buddy

Hos Beer Buddy har vi et mantra, som alt, hvad vi foretager os, er baseret på. Vi kalder det ’Be a Buddy’. Indrømmet, det lyder måske som noget, der bare er fedt at sige. Men det er også et begreb, vi tager helt bogstaveligt. Noget som vi vil måles på og forlanger af alle samarbejdspartnere, så alle er sikret en god oplevelse.

Vi elsker gode øl, og vi elsker vores kunder, der drikker dem. Også dig. Derfor vil vi gå langt for at opvarte og servicere dig. Skulle du være i tvivl om det, så knap op og læs videre.

GENERELT

En webshop til dig, der stiller krav

Sitet beerbuddy.dk, hvor du er nu, er primært en webshop, der ikke bare sælger øl, men kun de allerbedste, nøje udvalgte danske specialøl. Øl du sjældent finder i din lokale kiosk eller supermarked. I webshoppen opretter du et abonnement ved at vælge en kassetype, antal kasser pr. levering samt hvor ofte det skal være – hver 1, 2, 4 eller 6. uge. Beløbet på bestillingen er pr. levering. Kassen/kasserne leveres direkte til din adresse hver fredag, så længe abonnementet løber.

Du handler med os

En handel på webshoppen er ensbetydende med en handel med forretningen og de gode folk hos Beer Buddy I/S, Esromgade 15, 2200 København N – CVR 37062790. Beer Buddy har ikke en fysisk butik, og derfor skal alle henvendelser rettes til cheers@beerbuddy.dk – vi lover til gengæld at svare dig inden for 24 timer. Ellers giver vi en omgang.

Hverken Jantes, Newtons eller Pavlovs lov.

Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov, og indeværende salgs- og leveringsbetingelser gælder ved handel på beerbuddy.dk til levering af varer i Danmark.

Alkohol og alder

Vi sælger kun kvalitetsøl (vi har jo kun ét liv), og alle gode øl indeholder, udover en udsøgt smag, alkohol. Salg af alkohol i Danmark er heldigvis underlagt en lov, der skal sikre at enhver, der køber alkoholdrikke stærkere end 1,2 %, skal være fyldt 16 år. Er brygget stærkere end 16,5 %, så er minimumsalderen til gengæld 18 år. Dun på overlæben og et CVR-nummer er altså ikke nok til at få leveret de bedste øl, Danmark har at byde på.

Når du bekræfter en ordre på beerbuddy.dk, står du samtidig inde for, at du også lovligt må købe vores produkter. Fusker du, siger vi det til din mor.

FORTRYDELSESRET

Ingen brugte øl

Aftaler om levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens eller arbejdspladsens løbende forbrug er lidt usædvanlige. Det betyder, at vores varer er undtaget fra almindelig fortrydelsesret. Til gengæld kan vi også garantere, at du aldrig vil modtage øl, der tidligere har været ude hos en anden kunde – gode øl skal jo være friske.

RETURNEREDE KASSER

Levering ikke mulig

Hører I høj musik eller er alle på toilettet, når buddet kommer, og øllene derfor ikke kan leveres, så er Beer Buddy en buddy og tilbagebetaler dig det beløb, du har betalt for varen, fratrukket et gebyr på 150 kr. til dækningen af forsendelse og ekspedition.

Modtagelse nægtet

Har du slået hovedet eller lignende og nægter at modtage en levering, så vil kassen ligeledes automatisk blive returneret til vores lager. Og vi vil tilbageholde 150 kr. til dækning af forsendelse og ekspedition.

Og hvad alt ovenstående ikke betyder

Modtagelse nægtet eller forhindret levering er IKKE ensbetydende eller at sidestille med en opsigelse af dit abonnement eller fortrydelse af dit køb. Opsigelse af et abonnement skal meddeles os via beerbuddy.dk, sådan som det fremgår af det følgende afsnit. Vi har til gengæld gjort det lige så nemt som at knappe kapslen af en flaske.

VILKÅR OG BETINGELSER FOR ABONNEMENT

Administration af din konto

Første gang, du handler hos Beer Buddy, bliver du automatisk oprettet som kunde med eget login og password. Fra din konto har du flere muligheder for at administrere din(e) abonnementsaftale(r), dine kontakt- og kortoplysninger:

· Du kan til enhver tid op- eller nedgradere dit abonnement. Både kassetype, antallet af kasser pr. levering såvel som hvor ofte du vil have den/dem leveret (hver 1, 2, 4 eller 6. uge).

· Du kan når som helst opsige dit abonnement. Men for at vi, med tårerne løbende ned af kinderne, kan nå at stoppe din næste levering, som vil være førstkommende fredag iflg. dit abonnementsvalg, skal opsigelsen ske senest mandag kl. 12 i den pågældende uge.

· Du kan altid sætte dit abonnement på pause i en periode på op til 6 uger. Herefter sættes det automatisk i gang igen, så I ikke glemmer smagen af Danmarks bedste bryg.

· Du kan selvfølgelig også altid ændre/rette den mailadresse og leveringsadresse, som er tilknyttet abonnementsaftalen. Og du kan slette/ændre/tilføje nye kortoplysninger.

Aftaleindgåelse

En bindende aftale, herunder abonnementsaftale, mellem køber og Beer Buddy er at betragte som indgået, når beerbuddy.dk har accepteret købet. Dette sker med en ordrebekræftelse, der på e-mail sendes fra Beer Buddy til den e-mailadresse, der blev oplyst ved købet.

Ændringer

Eventuelle meddelelser vedrørende eller ændringer i abonnementsaftalen bliver oplyst via e-mail, som sendes til den e-mailadresse, der er tilknyttet abonnementet/kunden.

REKLAMATION

Fejl og mangler

Alle køb på beerbuddy.dk er omfattet af købeloven. Du kan efter købelovens regler derfor, afhængig af den konkrete situation, enten få en mangelfuld vare ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen. Dette er IKKE gældende, hvis det er dig, der har behandlet varen forkert eller på anden måde været skyld i manglen. Du kan kun gøre en mangel gældende, hvis udløbsdatoen ikke er overskredet eller, hvis vi modtager din reklamation senest to år efter levering.

Og hvad du skal gøre – VIGTIGT

Skulle du mod forventning være så uheldig at modtage en vare behæftet med mangler, skal du ikke tøve med at tage kontakt til os. En eventuel reklamation skal altid ske senest 14 dage efter, at du har opdaget eller burde have opdaget manglen. Du skal give Beer Buddy besked pr. e-mail på cheers@beerbuddy.dk indenfor denne frist, ellers mister du som køber din ret til at påberåbe dig manglen. For at vi kan vurdere manglen, bedes du beskrive og på forlangende vise, hvori manglen består.

Det bedste, du kan gøre, er derfor at tage billeder og sende det pr. mail. Så har vi også noget konkret at gå videre med til vores samarbejdspartnere, så vi kan forbedre processerne.

FRAGT OG LEVERING

Fredag er Beer Buddy-dag

Vi sender alle kasser med PostNord (til erhverv) og Bring (til private) og leverer hver fredag. Alle bestillinger foretaget inden mandag kl. 15 bliver leveret fredag i samme uge, mens bestillinger efter mandag kl. 15 først kan leveres fredag i ugen efter. Ved oprettelsen af en abonnementsaftale kan du til gengæld altid vælge første levering på en fredag længere fremme i tiden. Det er ikke muligt at aftale et bestemt tidsinterval for levering, men vi bestræber os på, at du modtager kassen inden kl. 14, så øllene kan nå at få den rette temperatur inden servering.

PostNord og Bring bærer ansvaret for såvel kasserne og de gyldne dråber under transporten som for det faktiske leveringstidspunkt.

SIKKER BETALING

Og lige så simpelt som det ser ud

Du kan betale med alle danske og udenlandske kort, og beløbet trækkes først fra din konto, når du placerer din ordre. Der kan naturligvis aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet, og der tages heller ikke kortgebyr ved betaling hos Beer Buddy.

Alle transaktioner foregår via kortindløseren Stripe, og dine oplysninger bliver krypteret sikkert med Secure Socket Layer (SSL) og Transport Layer Security (TLS), der opfylder alle sikkerhedskrav og beskytter dine oplysninger.

Stripe har meget strenge krav til datasikkerhed, og Beer Buddys systemer fungerer naturligvis i overensstemmelser med disse krav. Når du foretager betalinger på beerbuddy.dk, bliver dine betalingsoplysninger krypteret før, de sendes af sted, og det er således umuligt for nogen tredjepart at få adgang. Hverken Beer Buddy eller andre har på noget tidspunkt mulighed for at få indsigt i betalingsoplysningerne.

Stripe gemmer desuden en krypteret token med det valgte betalingsmiddel, så du kan bruge samme betalingsmiddel ved fremtidige handler. Disse oplysninger gemmes ikke hos Beer Buddy og kan aldrig bruges uden din eksplicitte tilladelse.

VORES PRISER

Dækker over lidt mere end andre

Alle slutpriser er inkl. moms, afgifter, fragt, returpant, ordrehåndtering og dybfølt kærlighed, og de er angivet i Danske Kroner (DKK).

PERSONDATAPOLITIK

Det bliver altid mellem os

Den her giver sig selv, men vores advokat siger, den skal stå her alligevel: Der skal ikke herske den mindste tvivl om, at al information, som Beer Buddy modtager, vil blive fortroligt behandlet og på intet tidspunkt blive videregivet, delt eller solgt til første-, anden- eller tredjepart. Dem, der gør sådan noget, er reserveret en særlig plads på bunden af industribryggeriernes dybeste kedler. Al information mellem Beer Buddy og vores kunder vil forblive strengt fortroligt. Punktum.

Oplysningerne og hvorfor vi har brug for dem

Følgende oplysninger er nødvendige for at blive Beer Buddy-kunde og dermed indgå aftale med os på beerbuddy.dk. For erhvervskunder: Navn, firmanavn, CVR-nummer, firmaadresse, e-mail samt telefonnummer og for privatkunder: Navn, adresse, e-mail samt telefonnummer. Oplysningerne vil blive afkrævet ved bestilling og oprettelse af abonnement, så hvis du indtaster dem korrekt dér, behøver du ikke foretage dig mere. Den juridiske begrundelse for, at vi foretager denne registrering af dine person- og firmaoplysninger, er, at det har til formål, at vi skal levere varer til dig. Og vi sikrer, at alle indsamlede oplysninger på beerbuddy.dk kun sker med dit udtrykkelige samtykke, og at du således altid er informeret om og bekendt med præcis hvilke oplysninger, der er registreret og hvorfor. Elsker du ikke bare juraens sproglige finurligheder?

Sådan behandler vi dine oplysninger

Alle oplysninger registreres hos Beer Buddy og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Indtil da skal du gøres bekendt med, at relevante ansatte hos Beer Buddy har adgang til oplysningerne, der registreres om dig og dit firma, og at den juridisk dataansvarlige på beerbuddy.dk er selskabet Beer Buddy.

Hvad du selv kan gøre

Beer Buddy registrerer ingen personfølsomme oplysninger, og efter Persondataloven har du altid ret til at gøre indsigelser mod registreringen, lige så vel som du altid har ret til indsigt i hvilke oplysninger, vi har registreret. Alle henvendelser i den henseende skal via e-mail rettes til os på cheers@beerbuddy.dk

SMÅKAGER OG TØRRE TAL

Vi kan altid blive bedre

Vi anvender cookies her på sitet alene med det formål at optimere og forbedre dets funktionalitet, og dermed gøre det nemt for dig at handle med os. Det skal være overskueligt, tilgængeligt, nemt og en god oplevelse. Vi anvender ligeledes webstatistik med samme formål for øje. Har du spørgsmål til vores brug af cookies eller statistik, er du altid velkommen til at kontakte os på cheers@beerbuddy.dk, og vi vil stå til rådighed for dig.

BUNDEN ER NÅET

Du er en helt

Og din tålmodige indsats med at nå helt herned fortjener at blive belønnet med kun det allerbedste. Så tag en velfortjent tår af en piskende kold specialøl. Højt skum!